Vägkrog i Varberg

Renjo Vägkrog AB

Vägkrog i Varberg

Varmt välkommen till vår vägkrog i Varberg! Vi välkomnar dig som vill tillbringa en natt eller en kväll hos oss. Alla som kommer till vår krog kan tillsammans med andra personer som befinner sig hos oss ha roligt. Vi innehar olika sorts dricka, så det finns lite olika saker att välja mellan. Vi kan alltid om du har svårt för att bestämma dig för vad du vill ha rådfråga oss. Vår personal är väldigt kompetenta och de vet vad som lämpar sig bäst. Vår personal ser alltid till att du som kund får en god och rolig upplevelse hos oss.

Till oss kan alla komma, det kan exempelvis vara att man bara vill vara hos en kortare stund ihop med en kompis eller man väljer att tillbringa hela kvällen hos oss. Det kan vara roligt och avslappnande att ta en kall öl eller en annan dryck efter jobbet eller om man bara vill umgås med trevligt sällskap.

Frågor?

Har du några frågor om vår restaurang eller om vår krog så är du varmt välkommen till att kontakta oss. Du kan använda dig av formuläret som befinner sig till höger på sidan eller du ringer till oss.

Välkommen!